српски
српски

Mesto preuzimanja

Mesto preuzimanja vozila

Vreme preuzimanja vozila

Povratak

Mesto vraćanja vozila

Vreme vraćanja vozila

WHY CHOOSE US

Ljubazno osoblje

Naši zaposleni će vam biti na usluzi, pojasniti sve što vas zanima, i pomoći da se osećate prijatno kako prilici pravom domaćinu.

Kilometraža bez ograničenja

Uz nas ste sigurni, da slobodno bez ograničenja možete putovati, ne strepeći da li će vam neko naplatiti dodatno pređeni kilometar.

Bez skrivenih troškova

Sve vezano za vas najam, biće vam detaljno predočeno bez ikakvih skrivenih troškova, kada vratite auto. Znaćete vrlo precizno sve o vašem najmu

Podrška 24h

U bilo kom trenutku, ako vam zatreba naša pomoć ili asistencija, stojimo vam na raspolaganju, kako biste nesmetani nastavili vas put.

Vozila ne starija od 3 godine

Naša flota mora da zadovolji sve uslove kvalitetnog izdavanja, to podrazumeva da vozila moraju biti ne starija od 3 godine, a u većini slučajeva naša vozila će biti i mlađa.

Operativni lizing

Kod nas mozete dobiti odlicne ponude i uslugu za vasu kompaniju, bilo da vam je potrebno jedno ili vise vozila, tu smo da zadovoljimo sve potrebe vase kompanije

VESTI

BLUERENT rent and fleet solutions

Kompanija Bluerent se bavi svim vrstama izdavanja vozila kako kratkoročnog tako i flotna rešenja za pojedince i kompanije.
Naš tim ime preko 10 godina iskustva u Rent a car poslu. Našim klijentima u bilo kom segmentu, pružamo kompletnu uslugu, od same rezervacije do potreba za servisiranjem i asistencijom vozila.
Sve potencijalne klijente pozivamo da nam se obrate ukoliko imaju bilo kakvu potrebu za rentiranjem vozila, bilo da je na kraći ili duži vremenski period, ili da je fizičko lice ili kompanija u pitanju.

Imate pitanje? Kontaktirajte nas..
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!